horloges Rolex Day Date

horloges Zwitsers Rolex

2015年7月30日星期四

IWC Portuguese IW544203

Zowel het de cardiale ogenblik wanneer twee mensen elkaar ontmoeten, en de tedere gevoelens van elk moment, de tijd is altijd de eeuwige getuigenis van de liefde. Hier Dag van de Sint Valentijnsdag komt eraan, hoe kies je de beste cadeau voor je liefde? Zie hier alleen maar om tips over het selecteren van het krijgen beste replica horloges uk voor hem of haar. Discussiëren over de IWC Portuguese IW544203 hier!
Voor deze IWC horloge, wordt het aanbrengen van het klassieke ontwerp van de eer om de Portugese FA Jones tonen, en het blijft de stijl van de IWC merk. Het horloge diameter van 43mm IW544203 bereikt, en er gegraveerd met de naam "FA Jones 'ter plaatse van 00:00 op de wijzerplaat de speciale significantie van deze polshorloge drukken. Bovendien is het vooral met behulp van de klassieke en elegante Breguet pointers als de uren en minuten handen, en maakt gebruik van de blauwe staal materiaal, die vol is van de tijd gevoel. De rand van het horloge geval speciaal label de onafhankelijke nummers, en de ronde horlogekast en gebogen horloge oor na gepolijst heden een superieur gevoel van wetenschap en technologie. En het horlogeband van de IWC Portuguese IW544203 maakt gebruik van de donkere bruine krokodil huid textuur aan de vintage smaak te verhogen.
Als werkt om groeten FA Jones, IW544203 wordt de toepassing van de Cal.38290 handmatig opwinden beweging, dat is de meest klassieke hele brug zakhorloge beweging in de geschiedenis van de IWC merk, en nu is het nog steeds de eerste voorouder van de IWC 982 soort beweging . Deze beweging neemt het ontwerp van het gehele stuk triplex en die stabieler en gemakkelijker te verwerken zijn dan meerdere plywood ontwerp van de gemeenschappelijke horloges. IWC Portuguese IW544203 brengt wat mode en bewegen voelen terwijl ze vintage, en wat weerspiegelt onder de grote draaiknop is de stijl van eenvoud en functionaliteit.
bekijk meer Horloges nep en Tag Heuer Indy 500

horloges Hublot